Рокля от Alfa Brides за майката на булката

Незабравимите истории за Грейс Кели, Одри Хепбърн и Джаки Кенеди създават приказката за Холивуд. Повлияни от тях вече повече от 60 години дизайнерите на "Justin Alexander Bridal", създават изящни модели булчински и официални тоалети. Изисканият стил и класиката на 50-те и 60-те години, не подминават и елегантните рокли с бранд "Sarah Danielle".
Те се отличават с високо изящество на изработка, и материи като естествена коприна, дюпон, микадо, шифон и сатен. Колекцията е създадена специално за майката на булката, кумата, шаферката. Роклите са предпочитани от звезди като Мерил Стрийп и Сара Джесика Паркър - дами с високи изисквания и нюх към традиционната буржоазна мода.
Майката на булката присъства на повечето снимки, непосредствено до дъщеря си, участва в редица ритуали и е изключително важна част от тържеството. В случай, че очаквате вашето дете да сключи брак и пред вас стои избора на тоалет, ето няколко предложения от ALFA BRIDES, представител на Sarah Danielle за България.
За марката Sarah Danielle, обличането на майката на булката е предизвикателство и цел. Те представят и представляват силната и стилна жена, която е пример в живота на дъщеря си. Имат голяма колекция от модели, подходящи за различни жени, така че имате голям избор от кройки, цветове и материи, така че да откриете тоалета, който търсите. Да откриете идеалната рокля със Sarah Danielle не трудно. Просто потърсете.
Ексклузивен представител за България - ALFA BRIDES