Колекция 2022 на Vera Wang стъпи в България с приятелско TRUNK SHOW

Колекция 2022 на световноизвестната дизайнерка – Вера Уонг бе представенa в България в бутик Bridal Fashion – официален представител на марката за България.
Дизайнерката, сътворила тоалетите за сватбите на Марая Кери, Виктория Бекъм, Сара Джесика Паркър, Алиша Кийс, Гуен Стефани, Дженифър Гейтс, Челси Клинтън, Ким Кардашиян и много други е изпратила специално за булките на Bridal Fashion рекламна колекция, която бе представена от реални клиенти и приятели на столичния бутик пред бъдещи булки, които самите те са поканили.

Тази практика е въведена преди 10 години и идеята е да се покажат тоалети от дадена колекция пред определен кръг клиенти в една по-приятелска атмосфера на място в конкретния бутик. По време на периода на trunk show – то до 31.03.2022 г., e предвидена и специална отстъпка от 20% от цените на наличните рокли с етикет - Vera Wang.
Към тази промоция се включват и други бутици – партньори на Bridal Fashion, като SSG,
Desizo Monni, Gallerato с аромати за събития – Locherber Milano, Delirium Exclusive, които дават също 20% отстъпка на булките, закупили булчински рокли на обичаната в цял свят дизайнерка.
Рокли на Vera Wang представиха:
1. Гергана Ташкова – бизнесдама, приятел на Bridal Fashion, носител на много награди за бизнес, като последната бе и за стил – Fashion Styling на Code Fashion Awards. Гергана Ташкова блестеше на церемонията с тоалет на Bridal Fashion.
Тя представи божествената Claudine в съчетание със светло лилави ръкавици от естествена стреч кожа също на Vera Wang. Фина черна тиара с бели перли допълваха ансамбъла.
2. Елена Караколева – Мисис България, Мисис Европейски Съюз, бизнесдама, лице на Bridal Fashion, представи Helene – една феерия в стил „принцеса“ с иновативна корсетна част .
3. Йордана Димитрова – Мисис България, бизнесдама , създател на Академия за Личен Стил и Бранд - “Великолепната Жена” сияеше в Elise – рокля от копринено микадо в А силует, подчертана талия и ефирни ръкавици пришити към самата рокля в съчетание с черна тиара с бели перли.
4. Рени Йорданова – бизнесдама, интериорен дизайнер представи „фешън“ рокята Denisse – нежна и елегантна от копринен креп, този модел е подходящ както за сватби на открито, така и за такива в по-тесен кръг от гости.
5. Полина Ташкова – топмодел, булка и модел на Bridal Fashion e в любимия модел на Vera Wang – Giselle. Разкошна тиара от черни кристали Swarovski и черни кожени ръкавици допълват тази извайваща тялото елегантност от микадо и копринена органза.
Напитка на Trunk Show – шампанско Vauve Clicquot, MUM, кетъринг „Порто Малтезе“. Аромат на събитието – Kyushu Rice – Locherber от Gallerato.
Роклите с етикет - Vera Wang са за булките, които обожават модата, не се страхуват да експериментират, самоуверени са и имат собствено чувство за стил.