ТЕМЕНУЖКА

beautiful pansy summer flowers in garden

Теменужката е обичана от човек, който се интересува предимно от вътрешния си свят. Това не означава, че той е меланхоличен характер или играе ролята на песимист. Но сигурно изпитва необяснимо безпокойство някъде в дълбините на душата си. Той също има малко резервиран характер. В живота по принцип този човек не лети пред локомотива, не се стреми да удари голям джакпот или звезда от небето, а да излезе зад екрана и да вземе това, което му се полага, но той винаги е готов.
Сред любителите на теменужки често можете да срещнете както сантиментален човек, така и непоправим мечтател, който се стреми да идеализира миналото си, каквото и да е то (лошо или добро, тежко или леко и т.н.)
Жена, която харесва теменужки е нежна, мека по природа, притежава рядко качество в нашето време като сърдечност. Който изрази желание да опознае по-добре тази дама, ще трябва да бъде търпелив. Тя е много предпазлива и доста избирателна към непознати и особено към тези, които искат да имат близки отношения с нея или просто да бъдат приятели с нея. Като цяло има много романтична природа, която често обича да се рее в облаците.