Pronovias представи колекция Versailles 2023 в Барселона

Прекрасните рокли ще бъдат в Bridal Fashion през октомври

След 2-годишна пауза испанския гигант - Pronovias закри Barcelona Bridal Fashion Week с уникално ревю, перфектна организация и гала в музея на изкуствата в Барселона.
Италианският павилион – “Монтжуик” се изпълни с красота, а най-актуалните световноизвестни топмодели представиха разкошните тоалети в стил „Версай“.
Креативният директор на фирмата – Алесандра Ринаудо представи дворцова разточителност и елегантен сексапил като тенденции в булчинската мода за 2023 – та година.

Олекотена пищност, създадена от най-фините естествени материи, френски и италиански дантели, безкрайни шлейфове, дълбоки деколтета, но и ефирни поло яки и буфан ръкави са характерни за тоалетите на бъдещата булка. Ефектни лазерни прорези, покрити с фина дантела подчертават талията при някои от моделите.
Топмоделите - Естер Канядас, Неус Бермехо, Женя Катава, Софи Лонгфорд, Кеке Линдберг, Евелин Соуза и др. дефилираха с шедьоврите на Atelier Pronovias пред 1800 официални представители от цял свят, сред които Анелия и Костадин Петкови от Bridal Fashion заедно с едни от младоженците на фирмата – Полина и Николай Ташкови.
Официалните тоалети - Party Edit Pronovias 2023 са представени в 4 теми – Sparkle, Lace, Essential и Print. Елегантност в нежни, пясъчни цветове, както и дръзко зелено, ярко цикламено, лавандула и „малиново червило“ са хитовите цветове за новия сезон.
Marchesa Notte за Pronovias 2023 е отново романтична, нежна, лека от фини материи, които галят кожата. Силуетите извайват тялото или са в линия „А“, подчертавайки талията.
Тоалетите, селектирани в единични бройки ще бъдат налични за почитателите на високия клас мода ексклузивно в Bridal Fashion и ще се предлагат на най-добрите цени в Европа.