Идеалната двойка: как да изчислите вашата съвместимост по дата на раждане

За да изчислите съвместимостта на мъж и жена, ще ви трябва датата и месеца на раждане – вашата и на вашият партньор.

Да приемем, че сте родени на 27 декември (27 декември), след което съберете така: 2 + 7 + 1 + 2. Оказва се 12. Привеждаме тази сума до просто число: 1 + 2, оказва се 3. Така се оказва, че вашето число е 3.

По същия принцип добавяме датата и месеца на раждане на партньора ви и получаваме неговия номер. И сега разглеждаме съвместимостта на числата.

1+1 – Това е съюзът на двама индивида. Постоянни опити да се потискат един друг, нежелание да отстъпят на партньор.

1 + 2 – Възможен е хармоничен съюз. Разбира се, тук е по-добре числото на жената да е 2, а на мъжа да е 1. Числото 1 внася динамика и активност в съюза. Двамата се чувстват защитени и покровителствани от 1, а числото 2 от своя страна дава грижа, нежност и разбиране.

1 + 3 – Бизнес съвместимостта е добра тук, има допълване. Въпреки че истинската любов е рядкост тук, по-скоро приятелството. Това е доста динамичен и предприемчив съюз.

1 + 4 – Тази съвместимост е добра за бизнес партньорство. Що се отнася до личния живот, тук е много по-трудно да се изградят взаимоотношения, тъй като хората живеят в различни ритми. Номер 1 е активен, а номер 4 не обича бързата смяна на събитията.
1 + 5 – Този съюз има доста нестабилна връзка: или дива любов, или яростна омраза. Има интензивност на страстта. Но поддържането на връзка не е толкова лесно: 1 е импулсивен и активен, а 5 има желание за свобода.

1 + 6 – Много добра съвместимост. Особено ако числото на жената е 6, а на мъжа е 1. Шестицата познава желанията на партньора и разбира как да му угоди. Една единица дава сигурност и опора.

1 + 7 – Връзките са дълги и обещаващи, но им липсва емоционалност. Това е съюз от допълващи се личности. Тук има повече приятелство, отколкото любов.

1 + 8 – В този съюз има скъперничество в проявата на чувства. Такава комбинация е добра за бизнес, материална и професионална съвместимост.

1 + 9 – Добра съвместимост: тук има и любов, и приятелство! Това е съюз от допълващи се личности.

2 + 2 – Въпреки че сте създадени един за друг, съюзът е проблематичен – всеки на своя вълна, няма достатъчно взаимно разбирателство в любовта. Трудно е да се защитавате и успокоявате един друг. Добри бизнес отношения и приятелство.

2 + 3 – Хармонични отношения с добра перспектива. 2 внася емоционален комфорт в този съюз, а 3 дава инициативата.

2 + 4 – Перспективата за връзка е много добра. Разбирате се, желаете и се оценявате взаимно. Има обаче един проблем – нито единият, нито другият се осмеляват да направят първата крачка и да вземат решение.

2 + 5 – Има взаимно привличане. В същото време съюзът е емоционално нестабилен, тъй като и 2, и 5 са ​​много нестабилни.

2 + 6 – Перспективата за връзка е много добра, любов и хармония до края на живота. Пълно разбиране и допълване. Много добра комбинация за семеен живот.

2 + 7 – Добра комбинация за приятелство. В една връзка може да има проблеми, защото 7 е трудно да отвори чувствата си, а 2 се нуждае от тях.

2 + 8 – Обещаващи взаимоотношения, задоволство един от друг. Осем ще организира всичко, ще защити, а двойката ще осигури емоционален комфорт.

2 + 9 – Приятелството е възможно, но любовен съюз е рядък. И двамата са неспокойни и уязвими. Кардинални различия в емоционалната сфера – 2 е насочена към изграждане на взаимоотношения, а 9 – към външни дейности.

3 + 3 – Комбинацията е добра за приятелски и професионални отношения. От една страна, това е интересен съюз, а от друга, това може да доведе до охлаждане в отношенията, тъй като и двамата партньори са независими.

3 + 4 – Хармоничен съюз. Три дава на връзката инициатива, а четири дава стабилност. Ако намеренията на 3 са сериозни, тогава е вероятна дългосрочна връзка.

3 + 5 – Много добра комбинация. Има споделено желание за пътуване и споделяне на опит.

3 + 6 – Перспектива за добри отношения. В този съюз има любов и хармония.

3 + 7 – За интелектуална съвместимост това е много добра комбинация. Любовният съюз няма да е толкова прост – 3 иска забавление, а 7 иска самота.

3 + 8 – Бизнес съвместимост е възможна, но любовният съюз е проблематичен. 8 иска да контролира всичко, а 3 не понася натиска. Липса на нежност в отношенията.

3 + 9 – Добър съюз. Добра комбинация за интимни отношения. Има общи интереси, желание за изследване на света.

4 + 4 – Съюзът може да бъде силен и стабилен. Във връзката има консерватизъм, упоритост, притежание. Бизнес отношенията изискват някой трети, по-мобилен.

4 + 5 – Съюз на консерватор и реформатор. Ако първоначално не е развит дълбок съюз, тогава връзката не е трайна. Тук има неразбиране и противопоставяне на интересите на партньорите.

4 + 6 – Щастлив и траен съюз. Щастие, любов, хармония в отношенията.

4 + 7 – Връзките са дълги, но не и страстни. Доста спокойна комбинация. Отношенията се изграждат върху съгласие и разбирателство. И двамата партньори са обединени от сдържаност.

4 + 8 – Възможни са връзки, особено обещаващи са бизнес отношенията. И двамата обичат стабилността, но отношенията могат да бъдат усложнени от борби за власт.

4 + 9 – Тези две числа често се събират, но съюзът е непредсказуем: или те ще се сближат завинаги, или ще се разделят. Едно е ясно със сигурност: тук определено има взаимно привличане.

5 + 5 – Добра комбинация. Силен съюз на две души – емоционалните ритми и мисленето и на двете съвпадат. Партньорите са обединени от желанието за свобода, промяна, пътуване.

5 + 6 – Дългосрочните взаимоотношения са доста трудни за изграждане, но бизнес отношенията са много обещаващи. 6 обича хармоничните и дълготрайни връзки, а 5 търси промени във всичко. Тук са възможни трудности.

5 + 7 – Стабилен съюз, взаимно допълване на партньорите. И двамата са независими и оригинални. Дългосрочните взаимоотношения се улесняват от общи интереси.

5 + 8 – Разбират се добре. И двамата се стремят към независимост. Връзката е неопределена – и двамата не приемат зависимостта и ограниченията. Бизнес отношенията могат да бъдат трудни.

5 + 9 – Страхотен съюз. Има място за мечти, пътувания, нови планове. Откъсване от ежедневните дейности и живот.

6 + 6 – Не е лоша комбинация. Хората са “затворени” един за друг, но в този съюз може да има насищане.

6 + 7 – Добър потенциал за приятелство. Перспективата на връзката е доста трудна за разбиране – 6 се стреми да бъде в обществото, а 7 се нуждае от самота. Тук имаме нужда от отстъпки един към друг, тогава ще има хармония в този съюз.

6 + 8 – Съюз на идеалист и материалист. Може да има разногласия в бизнес отношенията. 6 и 8 имат различни ритми. Ако направят отстъпки, тогава може да има дългосрочна връзка.

6 + 9 – Хармонична комбинация. И двамата се нуждаят от потвърждение на чувствата си. Физическа и духовна хармония.

7 + 7 – Добър потенциал за приятелство. И двамата имат нужда от самота. За да изградите хармонични семейни отношения, трябва да се отворите един към друг, тъй като и двамата сте „самодостатъчни“.

7 + 8 – Несъвместимост на знаците. Осмиците са материалистични, докачливи, склонни да упражняват натиск, а седмиците са свободолюбиви. Това е труден съюз. И двамата имат нужда от работа върху себе си.

7 + 9 – Обединяват ги идеологически, духовни насоки. И двете числа не могат да се посветят на „ежедневието”. Рутината и отговорността могат да ги стресират. Такъв съюз може да не издържи теста за сила на чувствата в ежедневието.

8 + 8 – Съюзът може да бъде успешен, ако и двамата партньори се научите да бъдете отстъпчиви, без съперничество между вас. В този случай ще бъде възможна щастлива връзка.

8 + 9 – Такъв съюз е по-добър в професионалната сфера, където 9 дава оригинални идеи, а 8 осигурява материална база.

9 + 9 – Добри взаимоотношения. Хората вибрират на едни и същи честоти и се разбират. Но понякога може да има претенции, гняв.

Сега знаете силните и слабите страни на вашия съюз. Каквато и съвместимост да получите, не е нужно да се разстройвате: сега разбирате върху коя страна на връзката трябва да работите. И най-важното, което може да направи вашия съюз щастлив, е работата върху себе си и желанието да донесеш щастие на партньора си!

вижте още
{"ticker_effect":"slide-v","autoplay":"true","speed":3000,"font_style":"normal"}
9-те неща, които всяка бизнес дама трябва да има в гардероба си

9-те неща, които всяка бизнес дама трябва да има в гардероба си

Женското приятелство – проклятие или благословия

Женското приятелство – проклятие или благословия

Двама вкъщи: Да го вземем или не?..

Двама вкъщи: Да го вземем или не?..

Кронпринцеса Марта на Норвегия

Кронпринцеса Марта на Норвегия

Принц Хари и Меган Маркъл останаха без дом във Великобритания след решението на Чарлз III.

Принц Хари и Меган Маркъл останаха без дом във Великобритания след решението на Чарлз III.

Вече не е модерно: 5 антитенденции в грима

Вече не е модерно: 5 антитенденции в грима

6 популярни мита за зрението

6 популярни мита за зрението

5 правила за хранене, които ще ви помогнат да отслабнете без строги диети

5 правила за хранене, които ще ви помогнат да отслабнете без строги диети

Как да разпознаем психологическия насилник в началото на връзката

Как да разпознаем психологическия насилник в началото на връзката

Конфликти в двойката: 3 признака, че искаме невъзможното от партньора

Конфликти в двойката: 3 признака, че искаме невъзможното от партньора

Как да изберем дрехи за жена с тяло тип круша

Как да изберем дрехи за жена с тяло тип круша

Страхове, поради които жените избягват брака

Страхове, поради които жените избягват брака

1 Октомври – Международен ден на възрастните хора

1 Октомври – Международен ден на възрастните хора

Амал и Джордж Клуни –  домакини на гала вечерта на наградите “Алби” в Ню Йорк

Амал и Джордж Клуни – домакини на гала вечерта на наградите “Алби” в Ню Йорк

5 основни причини, поради които жената трябва сама да печели пари

5 основни причини, поради които жената трябва сама да печели пари

Топ 10 маски за ясен контур на лицето

Топ 10 маски за ясен контур на лицето

Знаменитости, които страдат от паник атаки – вижте как се справят с тях

Знаменитости, които страдат от паник атаки – вижте как се справят с тях

4 типа жени, при които бившите често се връщат

4 типа жени, при които бившите често се връщат

36 факта за скандалната кралица Лейди Гага

36 факта за скандалната кралица Лейди Гага

Какви кремове да търсим за премахване на пигментни петна

Какви кремове да търсим за премахване на пигментни петна

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"false","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"false","design":"design-1"}