Идеалната двойка: как да изчислите вашата съвместимост по дата на раждане

За да изчислите съвместимостта на мъж и жена, ще ви трябва датата и месеца на раждане – вашата и на вашият партньор.

Да приемем, че сте родени на 27 декември (27 декември), след което съберете така: 2 + 7 + 1 + 2. Оказва се 12. Привеждаме тази сума до просто число: 1 + 2, оказва се 3. Така се оказва, че вашето число е 3.

По същия принцип добавяме датата и месеца на раждане на партньора ви и получаваме неговия номер. И сега разглеждаме съвместимостта на числата.

1+1 – Това е съюзът на двама индивида. Постоянни опити да се потискат един друг, нежелание да отстъпят на партньор.

1 + 2 – Възможен е хармоничен съюз. Разбира се, тук е по-добре числото на жената да е 2, а на мъжа да е 1. Числото 1 внася динамика и активност в съюза. Двамата се чувстват защитени и покровителствани от 1, а числото 2 от своя страна дава грижа, нежност и разбиране.

1 + 3 – Бизнес съвместимостта е добра тук, има допълване. Въпреки че истинската любов е рядкост тук, по-скоро приятелството. Това е доста динамичен и предприемчив съюз.

1 + 4 – Тази съвместимост е добра за бизнес партньорство. Що се отнася до личния живот, тук е много по-трудно да се изградят взаимоотношения, тъй като хората живеят в различни ритми. Номер 1 е активен, а номер 4 не обича бързата смяна на събитията.
1 + 5 – Този съюз има доста нестабилна връзка: или дива любов, или яростна омраза. Има интензивност на страстта. Но поддържането на връзка не е толкова лесно: 1 е импулсивен и активен, а 5 има желание за свобода.

1 + 6 – Много добра съвместимост. Особено ако числото на жената е 6, а на мъжа е 1. Шестицата познава желанията на партньора и разбира как да му угоди. Една единица дава сигурност и опора.

1 + 7 – Връзките са дълги и обещаващи, но им липсва емоционалност. Това е съюз от допълващи се личности. Тук има повече приятелство, отколкото любов.

1 + 8 – В този съюз има скъперничество в проявата на чувства. Такава комбинация е добра за бизнес, материална и професионална съвместимост.

1 + 9 – Добра съвместимост: тук има и любов, и приятелство! Това е съюз от допълващи се личности.

2 + 2 – Въпреки че сте създадени един за друг, съюзът е проблематичен – всеки на своя вълна, няма достатъчно взаимно разбирателство в любовта. Трудно е да се защитавате и успокоявате един друг. Добри бизнес отношения и приятелство.

2 + 3 – Хармонични отношения с добра перспектива. 2 внася емоционален комфорт в този съюз, а 3 дава инициативата.

2 + 4 – Перспективата за връзка е много добра. Разбирате се, желаете и се оценявате взаимно. Има обаче един проблем – нито единият, нито другият се осмеляват да направят първата крачка и да вземат решение.

2 + 5 – Има взаимно привличане. В същото време съюзът е емоционално нестабилен, тъй като и 2, и 5 са ​​много нестабилни.

2 + 6 – Перспективата за връзка е много добра, любов и хармония до края на живота. Пълно разбиране и допълване. Много добра комбинация за семеен живот.

2 + 7 – Добра комбинация за приятелство. В една връзка може да има проблеми, защото 7 е трудно да отвори чувствата си, а 2 се нуждае от тях.

2 + 8 – Обещаващи взаимоотношения, задоволство един от друг. Осем ще организира всичко, ще защити, а двойката ще осигури емоционален комфорт.

2 + 9 – Приятелството е възможно, но любовен съюз е рядък. И двамата са неспокойни и уязвими. Кардинални различия в емоционалната сфера – 2 е насочена към изграждане на взаимоотношения, а 9 – към външни дейности.

3 + 3 – Комбинацията е добра за приятелски и професионални отношения. От една страна, това е интересен съюз, а от друга, това може да доведе до охлаждане в отношенията, тъй като и двамата партньори са независими.

3 + 4 – Хармоничен съюз. Три дава на връзката инициатива, а четири дава стабилност. Ако намеренията на 3 са сериозни, тогава е вероятна дългосрочна връзка.

3 + 5 – Много добра комбинация. Има споделено желание за пътуване и споделяне на опит.

3 + 6 – Перспектива за добри отношения. В този съюз има любов и хармония.

3 + 7 – За интелектуална съвместимост това е много добра комбинация. Любовният съюз няма да е толкова прост – 3 иска забавление, а 7 иска самота.

3 + 8 – Бизнес съвместимост е възможна, но любовният съюз е проблематичен. 8 иска да контролира всичко, а 3 не понася натиска. Липса на нежност в отношенията.

3 + 9 – Добър съюз. Добра комбинация за интимни отношения. Има общи интереси, желание за изследване на света.

4 + 4 – Съюзът може да бъде силен и стабилен. Във връзката има консерватизъм, упоритост, притежание. Бизнес отношенията изискват някой трети, по-мобилен.

4 + 5 – Съюз на консерватор и реформатор. Ако първоначално не е развит дълбок съюз, тогава връзката не е трайна. Тук има неразбиране и противопоставяне на интересите на партньорите.

4 + 6 – Щастлив и траен съюз. Щастие, любов, хармония в отношенията.

4 + 7 – Връзките са дълги, но не и страстни. Доста спокойна комбинация. Отношенията се изграждат върху съгласие и разбирателство. И двамата партньори са обединени от сдържаност.

4 + 8 – Възможни са връзки, особено обещаващи са бизнес отношенията. И двамата обичат стабилността, но отношенията могат да бъдат усложнени от борби за власт.

4 + 9 – Тези две числа често се събират, но съюзът е непредсказуем: или те ще се сближат завинаги, или ще се разделят. Едно е ясно със сигурност: тук определено има взаимно привличане.

5 + 5 – Добра комбинация. Силен съюз на две души – емоционалните ритми и мисленето и на двете съвпадат. Партньорите са обединени от желанието за свобода, промяна, пътуване.

5 + 6 – Дългосрочните взаимоотношения са доста трудни за изграждане, но бизнес отношенията са много обещаващи. 6 обича хармоничните и дълготрайни връзки, а 5 търси промени във всичко. Тук са възможни трудности.

5 + 7 – Стабилен съюз, взаимно допълване на партньорите. И двамата са независими и оригинални. Дългосрочните взаимоотношения се улесняват от общи интереси.

5 + 8 – Разбират се добре. И двамата се стремят към независимост. Връзката е неопределена – и двамата не приемат зависимостта и ограниченията. Бизнес отношенията могат да бъдат трудни.

5 + 9 – Страхотен съюз. Има място за мечти, пътувания, нови планове. Откъсване от ежедневните дейности и живот.

6 + 6 – Не е лоша комбинация. Хората са „затворени“ един за друг, но в този съюз може да има насищане.

6 + 7 – Добър потенциал за приятелство. Перспективата на връзката е доста трудна за разбиране – 6 се стреми да бъде в обществото, а 7 се нуждае от самота. Тук имаме нужда от отстъпки един към друг, тогава ще има хармония в този съюз.

6 + 8 – Съюз на идеалист и материалист. Може да има разногласия в бизнес отношенията. 6 и 8 имат различни ритми. Ако направят отстъпки, тогава може да има дългосрочна връзка.

6 + 9 – Хармонична комбинация. И двамата се нуждаят от потвърждение на чувствата си. Физическа и духовна хармония.

7 + 7 – Добър потенциал за приятелство. И двамата имат нужда от самота. За да изградите хармонични семейни отношения, трябва да се отворите един към друг, тъй като и двамата сте „самодостатъчни“.

7 + 8 – Несъвместимост на знаците. Осмиците са материалистични, докачливи, склонни да упражняват натиск, а седмиците са свободолюбиви. Това е труден съюз. И двамата имат нужда от работа върху себе си.

7 + 9 – Обединяват ги идеологически, духовни насоки. И двете числа не могат да се посветят на „ежедневието”. Рутината и отговорността могат да ги стресират. Такъв съюз може да не издържи теста за сила на чувствата в ежедневието.

8 + 8 – Съюзът може да бъде успешен, ако и двамата партньори се научите да бъдете отстъпчиви, без съперничество между вас. В този случай ще бъде възможна щастлива връзка.

8 + 9 – Такъв съюз е по-добър в професионалната сфера, където 9 дава оригинални идеи, а 8 осигурява материална база.

9 + 9 – Добри взаимоотношения. Хората вибрират на едни и същи честоти и се разбират. Но понякога може да има претенции, гняв.

Сега знаете силните и слабите страни на вашия съюз. Каквато и съвместимост да получите, не е нужно да се разстройвате: сега разбирате върху коя страна на връзката трябва да работите. И най-важното, което може да направи вашия съюз щастлив, е работата върху себе си и желанието да донесеш щастие на партньора си!

вижте още
{"ticker_effect":"slide-v","autoplay":"true","speed":3000,"font_style":"normal"}
Как ни въздействат цветовете

Как ни въздействат цветовете

Развитие на бебето: от раждането до първите стъпки

Развитие на бебето: от раждането до първите стъпки

Коледни празници още по-сладки с ANNA’S CHOCOLATES

Коледни празници още по-сладки с ANNA’S CHOCOLATES

Семейният живот превърна Камерън Диас от холивудска дива в типична домакиня

Семейният живот превърна Камерън Диас от холивудска дива в типична домакиня

Матю Пери търсеше любовта до последния си дъх – отиде на среща ден преди смъртта си

Матю Пери търсеше любовта до последния си дъх – отиде на среща ден преди смъртта си

Специалната тренировка на Мадона, която й позволява да остане слаба на 65 години

Специалната тренировка на Мадона, която й позволява да остане слаба на 65 години

Кобидо масаж – пътят към красотата и дълголетието

Кобидо масаж – пътят към красотата и дълголетието

Как се прави лимфодренажен масаж?

Как се прави лимфодренажен масаж?

6 често срещани грешки, които вредят на здравето и красотата на лицето

6 често срещани грешки, които вредят на здравето и красотата на лицето

9-те неща, които всяка бизнес дама трябва да има в гардероба си

9-те неща, които всяка бизнес дама трябва да има в гардероба си

Женското приятелство – проклятие или благословия

Женското приятелство – проклятие или благословия

Двама вкъщи: Да го вземем или не?..

Двама вкъщи: Да го вземем или не?..

Кронпринцеса Марта на Норвегия

Кронпринцеса Марта на Норвегия

Принц Хари и Меган Маркъл останаха без дом във Великобритания след решението на Чарлз III.

Принц Хари и Меган Маркъл останаха без дом във Великобритания след решението на Чарлз III.

Вече не е модерно: 5 антитенденции в грима

Вече не е модерно: 5 антитенденции в грима

6 популярни мита за зрението

6 популярни мита за зрението

5 правила за хранене, които ще ви помогнат да отслабнете без строги диети

5 правила за хранене, които ще ви помогнат да отслабнете без строги диети

Как да разпознаем психологическия насилник в началото на връзката

Как да разпознаем психологическия насилник в началото на връзката

Конфликти в двойката: 3 признака, че искаме невъзможното от партньора

Конфликти в двойката: 3 признака, че искаме невъзможното от партньора

Как да изберем дрехи за жена с тяло тип круша

Как да изберем дрехи за жена с тяло тип круша

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"false","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"false","design":"design-1"}