Матрицата на съдбата: как да разберете силата и слабостта си по датата на раждане

Този метод е уникален с това, че е лесен за изчисляване и много точно описва всички области на човешкия живот.
Матрицата на съдбата е един от методите за самопознание на човека, който се основава на 22-те основни аркана на Таро, нумерологията и психологията. Всички изчисления се основават на датата на раждане. Яна Шмид, психолог и нумеролог, e създател на калкулатора Матрицата на съдбата.
„Матрицата на съдбата е мощен инструмент, а не магически бутон. Притежавайки пълен препис на вашата Matrix, вие получавате мощен инструмент за работа, а не просто да четете и забравяте.
Идва разбирането защо определени събития ви се случват и защо реагирате на тях по този начин, а не по друг начин. Започвате да разбирате какво ви води към растеж, хармония, желаните резултати и какво, напротив, депресира, смазва и не ви позволява да се развивате.“
Дешифрирането на вашата Матрица на съдбата ще помогне:

 • Да разберете финансовия си потенциал и какво го блокира.
 • Да научите областите на изпълнение, как да постигнете професионален и финансов успех.
 • Да намерите целта си, развийте скрити таланти, да разберете своята уникалност и индивидуалност.
 • Да разберете причините за повтарящи се събития и неуспехи в живота.
 • Да създадете личен живот и да подобрите отношенията с близките.
 • Да разберете причините за здравословните проблеми.
 • Да научите основната задача на душата и кармичните „опашки“ от минали прераждания.
 • Да спечелите увереност в себе си и в своите способности, Да живеете живота си съзнателно.

И това е само основното. Между редовете човек намира нещо друго свое, което резонира с него и се пресича с житейския му опит.

Как сами да изчислите матрицата на съдбата?

Компилирането на матрицата е много просто, достатъчно е да разберете принципа на изчисление. Методът се основава на 22 кода на съдбата или архетипа на личността – те са и 22-те най-високи аркана на Таро.
Всичко, което трябва да знаете, е датата на раждане.
Числата над 22 се събират. Например, ако сте родени от 23-ти до 31-ви, тогава трябва да добавите две съседни числа, за да получите крайната енергия (2+3=5; 2+4=6 и т.н.). Всичко по-малко от 22 се оставя както е.

Изграждане на матрицата на съдбата

Ще ви трябват молив или химикалка и хартия.

Правият квадрат в Матрицата (фиг. 1) е рожденият квадрат на човек. Той съдържа информация за нашите предци по род, какви задачи изпълняваме по род, как нашите предци са ни повлияли и какво ни е предадено като енергийно наследство.

Диагоналният квадрат (фигура 2) е квадратът на личността. Той съдържа всички лични качества на собственика на Матрицата.

Пример за изчисляване на Матрицата на съдбата

Сега да преминем към изчисленията. Да вземем за пример датата: 28.11.1990 г.

Можете едновременно да броите по датата си на раждане.

Стъпка 1

Пребройте ъглите на диагоналния квадрат

Първото число е рожденият ден, в нашия пример е 28.

Тъй като 28 е по-голямо от 22, се връщаме към основния принцип на изчисление и събираме числата:

28=2+8=10

Второто число е месецът на раждане. В нашия пример това е 11.


Първите 2 числа са „визитната картичка“ на човек. Това е, което искаме или обичаме да правим, което ни кара да се чувстваме добре. Това е основният набор от качества, присъщи ни от раждането, така ни възприемат другите хора. Нарича се още първият талант, който човек получава на рождения му ден.

Третото число е годината на раждане. За да направите това, добавяме съседни числа (не двойки числа, а всички числа на годината):

1+9+9+0=19


Номер 3 е енергия на възраст до 40 години, това е, което трябва да изработите в себе си, за да избегнете криза на средната възраст. Това е третият талант на човек, който ще бъде даден в „плюс“ като подарък, ако човек започне да следва пътя на своята съдба. И, напротив, всички събития по тази програма ще се развият негативно, ако човек не разбере своята мисия.

След това изчисляваме най-долното число на нашата Матрица. Нарича се кармично число. За да получим това число, добавяме числата, които знаем:
10+11+19=40=4+0=4

Първата и втората енергия (ден и месец на раждане) се дават на човек в черно. Неговите таланти се основават на тези енергии.

Третата енергия (годината на раждане) се дава на човек в червено. Влияе върху финансите, здравето ни, онези социални и лични задачи, които човек трябва да реши преди 40-годишна възраст, за да няма криза на средната възраст.

Кармичното число е нещо, което душата ни не е имала време да изработи в минало въплъщение и в този живот ни е дадена тази енергия, за да работим. Това е нашата основна задача на душата за това въплъщение.
През целия живот той ще бъде крайъгълният камък на всички проблеми.

Стъпка 2. Изчислете центъра на Матрицата

След това ще изчислим центъра на Матрицата – точката на духовен комфорт. Това е енергията, към която се стреми човешката душа. Ако е на червено, тогава човекът се втурва с чувството, че нещо липсва.

За да получим комфортната точка (центъра на нашата матрица), трябва да съберем всички известни числа:

10+11+19+4=44=4+4=8

Записваме числото 8 в центъра на нашата Матрица.

Стъпка 3. Изчислете прав квадрат

За да изградите холистична матрица, трябва също да изчислите общия квадрат. За да направите това, изчисляваме ъглите на прав квадрат. И за да получите горната лява енергия, трябва да съберете известните екстремни енергии от нея. Тоест енергията на рождения ден и енергията на месеца на раждане.

В нашия пример това е: 10+11=21.

Следващите ъгли се изчисляват по същия начин.

Значение на числата в Матрицата на съдбата

Всички числа в Матрицата на съдбата са енергии, които се тълкуват въз основа на 22-те големи аркана на Таро. Да се ​​даде пълно описание на всяка енергия е нереалистично. Не случайно за това са написани няколко книги, а онлайн калкулаторът на Матрицата на съдбата съдържа общо повече от 2500 страници интерпретации. Само опитен специалист може да разчете Матрицата, както и да постави правилна диагноза.

Даваме основни описания на всичките 22 енергии, които ще ви бъдат достатъчни, за да се разпознаете в тях. Например, да вземем описанието на „Визитната картичка“. Прочетете интерпретациите на двете енергии, които разгледахме в самото начало, в квадрата на диагонала. Вземете получените числа (дати на раждане и месеци на раждане) и прочетете описанията на тези числа по-долу.

Описание на всички 22 енергии в Матрицата на съдбата

1 Енергия – енергията на магьосника, магьосника, чудотвореца, откривателя

Това са новатори и лидери. Те майсторски владеят словото, умеят да помиряват враждуващите страни, лесно приемат и усвояват нова информация и притежават мощна материализираща способност на мисълта.

Те се грижат за личната и социална реализация. Важно е да се намери онази сфера на живота, в която човек ще има възможност да създава и създава в живота нещо уникално, присъщо само на него.

Минуси на 1 аркан (по-нататък – върху какво трябва да работите, какво ви пречи да постигнете желания резултат в живота във всяка област ):

 • Признание само за неговата значимост, стойност и уникалност, егоизъм.
 • Злоупотреба с власт, преследване на егоистични цели, потискане и подчинение на собствената воля, невяра в собствените сили.
 • Неуважение към личността, комплекси.
 • Трудности при намирането на партньор, самотен живот.

2 Енергия – Енергия на единството, равенството и хармонията

Това са сиви кардинали, актьори в живота. Наблюдателен, мистериозен, загадъчен и предпазлив. Те имат способността да убеждават, успокояват, облекчават болката. Те знаят как да регулират конфликти, да изглаждат острите ъгли и да гасят негативните изблици на емоции.
Те не бързат към ръководни позиции, като най-често оставят след себе си неутралитет. Суетата не е за тях. Те дълбоко усещат емоциите на другите.

Минуси 2 аркан:

 • Карат се помежду си.
 • Не могат да направят избор.
 • Двойственост на природата.
 • Манипулация.
 • Мързел, пасивност.
 • Не понасят да бъдат сами.
 • Много повърхностни връзки.
 • Подлежат на външни влияния.

3 Енергия – Енергия на Императрицата (майка, съпруга, любовница)

Тези хора имат отличен вкус. Добре поддържани и привлекателни личности, които се стремят да повишат социалния статус. Всяко начинание и засадените от тях семена дават плод.
Важно е жената да установи хармония в социалните роли на майка, съпруга и домакиня. За един мъж – да увеличи енергията си до „Императора“ – да се научи да поема отговорност за живота си.

Минуси 3 аркан:

 • Капризност, желание за повишено внимание към себе си.
 • Свръхконтрол на близките.
 • Избягване на отговорност.
 • Проблеми във взаимоотношенията с родителите.

4 Енергия – Енергия на Императора, Учителя

Енергията се проявява различно в зависимост от пола. Жените могат лесно да постигат успех в кариерата си и са отлични лидери и организатори. Но може да има проблеми на личния фронт, така че е важно да станете по-меки.

За мъжете това е отлична енергия на лидер, собственик, лидер, баща и надежден тил за партньор. Те имат висока отговорност, вътрешно ядро, харизма.

Минуси за жените:

 • Отношенията и семействата страдат.
 • Поемане на мъжки отговорности.

Минуси за мъжете:

 • Липса на емоция.
 • деспотизъм.
 • Критика и постоянно наблюдение.

5 Енергия – Енергия на Учителя, Ученика, Енергия на закона и реда

За хората с 5 енергия са важни ясно определени граници във всичко. Така че всичко да е в съответствие със закона, спазване на всички правила: регистриран брак, платени данъци и т.н. Освен това са важни традициите, редът в къщата и в семейните отношения. Понякога те могат да бъдат прекалено консервативни.

Това са вечни ученици, логиката им е добре развита. Те попиват информация като гъба, научават нещо през цялото време. Те могат да имат няколко образования в една или различни области на науката. За петиците е изключително важно да не пазят и натрупват всички придобити знания, а да ги предават. Имайте своите ученици, вашата аудитория.

Минуси 5 аркан:

 • Желанието не е да учиш, а да преподаваш.
 • Неприемане на чужда гледна точка.
 • Неспособност за компромис.

6 Енергия – Енергия на любовта и взаимоотношенията, Енергия на Избора

Хората са комуникативни, често имат много приятели и познати. Те обожават всичко красиво, обичат да се обграждат с красиви неща и престижна работа. Те могат да носят розови очила: да бъдат очаровани от красиви думи и след това да бъдат разочаровани в партньор или в работата.

Минуси 6 аркан:

 • Предразсъдъци и недоверие.
 • Те се придържат само към външната красота: красиво тяло, дрехи, дела и т.н.

7 Енергия – Енергия на Воина, Победителя, Колесницата

Лидерска енергия, атлетичен, издръжлив. Важно е притежателите на тази енергия винаги да са в движение. Собствениците му могат да работят на две работни места и да водят активен начин на живот едновременно.

Минуси 7 аркан:

 • Липса на изпълнение, движение, ясен план за живот.
 • Мързел, пасивност, липса на сила за движение и развитие.
 • Неспособността да се свършат нещата.
 • Работохолизъм и невъзможност за отпускане. Водени от принципа: „животът е бойно поле“.

8 Енергия – Енергия на справедливостта и баланса

Хората от 8 са мъдри, могат да дават практически съвети, веднага виждат същността, истината и корена на проблема. Те са ясни и веднага ще ви кажат какво точно сте сгрешили, за какво и защо се е случила тази или онази ситуация. Те живеят на принципите „каквото сееш, това ще пожънеш“, „не плюй в кладенеца – полезно е да се пие вода“, „ние сме това, което мислим, казваме и правим“.

Хората от осмата енергия имат засилено чувство за справедливост. През целия си живот те търсят отговори на въпроси от поредицата „защо”: „Защо едни са бедни, а други богати?”, „Защо се случи това събитие в живота ми?”, „Защо едни са късметлии, а други постоянно се провали?“ Те се характеризират със способността да поддържат баланс във всяка ситуация, търсенето на справедливост във всичко.

Минуси 8 аркан:

 • Егоизъм и себелюбие.
 • Пълен с възмущение, борба, участвайте в разправи.
 • Винаги търси помощ и подкрепа.
 • Често създава семейство за изяви.
 • Те се пристрастяват.
 • Те не вярват в собствената си стойност.
 • Могат да се ядосват дълго време, да си отмъщават.
 • Стъпват на едно и също гребло, изпадат в едни и същи негативни ситуации заради нежеланието да се учат, да се учат и да се развиват.
 • Поради засиленото чувство за справедливост те могат да проявяват агресия към другите.

9 Енергия – Енергия на мъдреца и отшелника

Те са надеждни, постоянни, стабилни, не са много жадни за лидерство, защото не искат да изпъкват. Но ако им бъдат наложени задължения, тогава те ще изпълняват всичко с високо ниво на отговорност. Ако някой има нужда от помощ, определено ще помогнат. Внимателни, те изучават всичко задълбочено, следователно могат да бъдат придирчиви, педантични – обмислят дълго време, преди да го направят.

Минуси 9 аркан:

 • Затворен, недоверчив, много предпазлив.
 • Прекален аскетизъм.
 • Гордост, осъждане на хората.
 • Непостоянни връзки, защото се страхуват, че няма да бъдат разбрани, няма да бъдат приети.
 • Несигурни в себе си. Може да имат известни познания, но няма да започнат да се осъзнават по никакъв начин, защото не вярват, че талантите им са полезни на света.

10 Енергия – Енергия на колелото на късмета

Това са късметлиите в живота, миньоните на съдбата. Каквото иска човек, той го получава. Всичко се върти около него, правилните врати и правилните хора се отварят за него. Проблемът с десетките е, че могат да пропуснат шансове за късмет. Те трябва да се научат да виждат възможности наоколо и да действат.

Освен това е важно да се разбере, че тази енергия е активна и колективна. Те трябва да създават партньорства, да работят в екип, да наемат свои собствени. В същото време не бъдете пасивни: движете се, пътувайте, спортувайте.

Минуси 10 аркан:

 • Неспособност за отпускане – живот в напрежение.
 • Пропускане на късмета изпод пръстите.
 • Комуникация с компанията, която ще доведе не до развитие, а до деградация.
 • Пасивност, мързел.

11 Енергия – Енергия на силата и потенциала

Човек с 11 енергия има много енергия, той е неспокоен и активен в живота. Такива хора не се чувстват уморени, казват: „Не съм уморен, всичко е наред с мен“. И ако си почиват, то с чувство за вина, защото им се струва, че пропускат някои важни събития или губят време напразно. Те имат способността да правят няколко неща едновременно, напористи и страстни натури.

Определено трябва да се занимавате с някакъв вид спорт, за да пренасочите и освободите енергията си. В противен случай той започва да унищожава човек отвътре: разкъсва, смачква, изтощава. Енергията е толкова силна, че човек не може да се справи с нея, дори са възможни соматични заболявания.

Минуси 11 аркан:

 • Работохолици.
 • Агресивност.
 • Ходене по главите в името на целта.

12 Енергия – Енергия на услугата и нова визия

Този аркан се проявява като енергията на служене, когато човек иска да донесе добро на другите хора, да даде не от жертва, а от пълнота. Хората от 12 аркан винаги гледат на света по различен начин. Именно този възглед за света е необходим на тези, на които те помагат. Това са духовно развиващи се хора, способни да служат на другите не само на ниво материя, но и на духовно ниво.

Такъв човек се отличава с творчески и необичаен поглед върху нещата, развита фантазия и въображение. Може да се смята за странен, сякаш не е от този свят. Хората от 12 аркан са новатори и създатели. Обикновено те се занимават с изкуство и наука: музиканти, художници, учени, изследователи.

Минуси 12 аркан:

 • Самоотвращение, желание за страдание.
 • Неспособността да се каже „не“.
 • Невъзможност да се посочи цената на техните услуги.
 • Той жертва живота и интересите на друг човек.
 • Мания и нежелание за започване на нови жизнени цикли.

13 Енергия – Енергия на духовното прераждане и трансформация

Основната характеристика е способността да трансформирате себе си и света наоколо. Такива хора са в състояние да променят живота на другите. Често намират реализация в екстремни области. Активни и безстрашни, имат притъпено чувство за смърт, екстремни хора.

Лесно започват нови жизнени цикли, не могат да седят на една работа дълго време. Такъв човек винаги трябва да се премести някъде, да започне нови проекти. През целия си живот той „умира“ много пъти в едно качество и се ражда в друго.

Те се характеризират с:

 • Непредвидимост, крайност.
 • Трансформация във всичко.
 • Желанието да предизвикат промяна в хората.
 • Последователност в трудни ситуации.

Минуси 13 аркан:

 • Острота и агресивност, страх от смърт и промяна, по избор, прекомерна разпуснатост, екстравагантност.
 • Безразличие към болката на другите.
 • Те не довършват нещата.
 • Страх за живота и здравето на близките.
 • Те не могат да се разделят със старото.
 • Суицидни тенденции.

14 Енергия – Енергия на душата, изкуство, умереност

Тънко чувствителните натури имат връзка с изкуството и ако нямат, тогава е важно да намерите изкуство по ваш вкус, за да се научите да слушате душата си. Това са хора с чисти, детски емоции, радващи се на живота и отворени към всичко ново.

Много възприемчиви, всички те обичат да виждат и поглъщат възможно най-много опит. Това са весели, пъргави и напреднали хора, които четат много и научават за всичко навсякъде.

Задача 14 Енергия:

Да бъдеш умерен: да знаеш мярката във всичко, да не прекаляваш (нито в емоциите, нито в чувствата, нито в действията).

Стигнете до баланса на душата и ума.

Минуси 14 аркан:

 • Материална земност.
 • Неспособност за прощаване.
 • Фиксиране върху миналото, невъзможност за движение напред.
 • Изпадане в крайности: например, те се ограничават в храната за дълго време, след което преяждат. Грижа в зависимост от липсата на изпълнение.

15 Енергия – Енергия на изкушението, Земните удоволствия, Проявите

Дадена им е визия за човешките слабости. Положителната страна е, че това са весели, енергични, общителни хора, готови за авантюристични житейски приключения. Те знаят как да управляват ситуации и други хора, да обръщат събитията в тяхната посока, да привличат „лесни пари“.

В други засилват положителните качества – целеустременост, креативност, доброта, състрадание. В същото време всички негативни прояви на характера до човек с 15 енергия сякаш излизат.

Човек с 15 енергия се характеризира със:

 • Силна интуиция. Те виждат човек като рентген.
 • Способността да се дава разумен съвет е способността да се види същността на проблема.
 • Ораторски умения.
 • Любов към лукса.
 • Сексуалност.
 • Милосърдие и готовност да обърнеш рамо.

Минуси 15 аркан:

 • Вътрешна и външна агресия, зависимости и липса на свобода, заземяване.
 • Власт, манипулиране на други хора, желание да се подчинят на волята си, прекомерен контрол над близките.

16 Енергия – Енергия на духовното пробуждане, Строител

Притежателите на тази енергия могат да бъдат революционери, които нарушават старите норми и насърчават нови тенденции. Тези хора са способни и просто длъжни да създават нови знания и да водят. Постепенно събирайте информация от различни източници, за да дадете нещо свое.

Те показват на хората как да живеят след срива, как да се възстановят, дори ако всичко е загубено и човекът е преживял силен шок. Те също така могат да помогнат на други да се възстановят от фрактури и тежки сътресения.

Минуси 16 аркан:

 • Невяра в законите на Вселената, мания за материалния живот.
 • Песимистично отношение към живота.
 • Теснота на възгледите, мисленето.
 • Повишена чувствителност.

17 Енергия – Енергия на звездата и творчеството

Тези хора са истински звезди. Те могат да имат ярък външен вид (коса, пиърсинг, татуировки). Такива хора могат да станат истински звезди във всяка област. Това са хората, които трябва да бъдат видени и чути. Душата на компанията, звездата на всеки отбор, ориентир за мнозина. За тях е важно да получават енергиен обмен с обществеността, с тълпата, клиентите и масите от хора.

Въпреки творческата дарба, те често я отказват, защото смятат, че няма да могат да се проявят. Обществото наложи, че трябва да работиш, иначе няма да постигнеш нищо, но сега е ерата на творчеството, съзиданието. Човек, който може да внесе нещо креативно в този свят, ще бъде възнаграден максимално.

Минуси 17 аркан:

 • Неверие в творческите им способности, неувереност и бавност, пълно неизпълнение.
 • Угаснали звезди, но в същото време им е даден огромен потенциал и е предвиден широк път.

18 Енергия – Енергия на Луната, Привличане

Това са хора, които притежават естествен магнетизъм, могат лесно да визуализират всичките си идеи, ако се отърват от страховете. Те са артистични, могат да говорят красиво и да пишат искрени речи.

Собственикът на 18 енергия е талантлив в областта на комуникацията, има добре развита фантазия, въображение и интуиция, добра връзка с подсъзнанието. Хората, родени под 18-та енергия на съдбата, са мистични и привлекателни по природа. Те са надарени с богат вътрешен свят, дълбочината на такъв човек е очарователна. Зависи от фазите на луната.

Минуси 18 аркан:

 • Страх и неувереност.
 • Фокусират се върху негативното.
 • Предразположение към депресия.

19 Енергия – Енергия на Слънцето и просперитета

Собствениците на 19 енергия са много весели и забавни хора. Те се характеризират с харизма, способност да ръководят, лидерски качества, способност да говорят публично и да представят своите възгледи пред другите.
В тази енергия има огромен потенциал и е в плюс, че човек се реализира, става популярен и богат, носи таланти, духовен просперитет, радост, забавление, светлина, всякакви знания на масите. Помагайки на хората, той самият става по-добър.

На червено човек може да изгори – думите му могат да бъдат остри и обидни. С една фраза той може да разруши дългогодишно приятелство или положителна връзка с някого. Тази енергия е надарена със силата да влияе на хората чрез това, което човек прави.

Минуси 19 аркан:

 • Фиксиране върху едно събитие или човек.
 • Самообвинение за всички грехове на света.

20 Енергия – Енергия на Благовещение, Семейство, Съд

Собствениците на тази енергия имат талант за работа с информация (медии, журналистика). Силата им е в семейните ценности: когато имат добри отношения с роднини, тогава всички области на живота идват в плюс.

Минуси 20 аркан:

 • Осъждане на родители, близки и хора като цяло.
 • Съдебни спорове с роднини.
 • Отхвърляне на някого в семейството.
 • Категорична преценка.

Задачи за 20 енергия:

Да донесе на хората пример как да превърнат една идея във видими неща.

Разберете силата си като материализатор на всичко, което искате. Бъдете внимателни с мислите си.

Не живейте с родителите си, еманципирайте се навреме. Но не се отказвайте от роднини. Изградете разстояние, бъдете водач на вашия вид. Вашата задача е да съберете целия опит на вашите предци и да го предадете на бъдещите поколения, като същевременно поддържате топли отношения.

21 Енергия – Енергия на разширяването, Свят, Вселена

Умение за чужди езици, толерантност, обективност на възгледите, липса на комплекси, интерес към научния прогрес и съвременните технологии, оптимизъм и чувство за хумор. Всичко международно е подходящо за собствениците на тази енергия: пътувания, проекти, бизнес, работа в Интернет.

Хората с 21 енергия могат да водят големи маси от хора, да бъдат лидери, водачи, блогъри. Те могат да участват в глобални проекти за спасяване на целия свят и защита на природата, планетата, екологията, това, което обединява хората на цялата планета, от което всеки има нужда.

Минуси на 21 аркан:

 • Агресия и войнствено отношение към целия свят, религиите, политиката.
 • Апатия, която не се оказва веднага глобална и голяма. Невъзможност за движение постепенно и на етапи. Желанието да имаш всичко наведнъж. Недоволство от това, което е сега.
 • Разпалване на междудържавни конфликти.

22 Енергия – Енергия на духовната свобода

Ентусиазъм, вълнение, спонтанност, способност за вземане на смели решения и необикновени решения – това са хора, които са освободени от чуждите догми, нямат граници и ограничения. Те разбират, че всички граници са в главата им, и възприемат живота като приключение, забавен и приключенски път.

Те лесно преминават към всичко ново, гъвкави във възгледите си. Както детето приема този свят безусловно, така и 22, ако е в черно, приема този свят открито такъв, какъвто е. Той няма протест, не се бори за нищо и не се вкопчва – или още не разбира това, или вече го е изоставил.

Минуси на 22 аркан:

 • Отказване да поемете отговорност за живота си.
 • Намерение за нарушаване на закона.
 • Разврат и див живот.
 • Всякакви зависимости.

Всяка енергия има своите плюсове и минуси. Ако видите, че живеете енергията на червено, това е чудесен шанс да поправите всичко. Това е добър метод – вие не само научавате за себе си, но и започвате да разбирате как да станете най-добрата версия на себе си.

Яна Шмид
Психолог, нумеролог, създател на най-популярния калкулатор Fate Matrix в света

Вижте още:

Магическата таблица на Далай Лама помага за сбъдване на желанията

В кой ден от седмицата си роден и какво е неговото значение

Идеалната двойка: как да изчислите вашата съвместимост по дата на раждане

Как действат законите на кармата на предците и възможно ли е да пренапишете съдбата си

вижте още
{"ticker_effect":"slide-v","autoplay":"true","speed":3000,"font_style":"normal"}
„МИС ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ“

„МИС ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ“

Маргарет Тачър – Желязната Лейди

Маргарет Тачър – Желязната Лейди

HIWOMAN с приз на церемонията “Дизайнер на годината” 2024

HIWOMAN с приз на церемонията “Дизайнер на годината” 2024

Как ни въздействат цветовете

Как ни въздействат цветовете

Развитие на бебето: от раждането до първите стъпки

Развитие на бебето: от раждането до първите стъпки

Коледни празници още по-сладки с ANNA’S CHOCOLATES

Коледни празници още по-сладки с ANNA’S CHOCOLATES

Семейният живот превърна Камерън Диас от холивудска дива в типична домакиня

Семейният живот превърна Камерън Диас от холивудска дива в типична домакиня

Матю Пери търсеше любовта до последния си дъх – отиде на среща ден преди смъртта си

Матю Пери търсеше любовта до последния си дъх – отиде на среща ден преди смъртта си

Специалната тренировка на Мадона, която й позволява да остане слаба на 65 години

Специалната тренировка на Мадона, която й позволява да остане слаба на 65 години

Кобидо масаж – пътят към красотата и дълголетието

Кобидо масаж – пътят към красотата и дълголетието

Как се прави лимфодренажен масаж?

Как се прави лимфодренажен масаж?

6 често срещани грешки, които вредят на здравето и красотата на лицето

6 често срещани грешки, които вредят на здравето и красотата на лицето

9-те неща, които всяка бизнес дама трябва да има в гардероба си

9-те неща, които всяка бизнес дама трябва да има в гардероба си

Женското приятелство – проклятие или благословия

Женското приятелство – проклятие или благословия

Двама вкъщи: Да го вземем или не?..

Двама вкъщи: Да го вземем или не?..

Кронпринцеса Марта на Норвегия

Кронпринцеса Марта на Норвегия

Принц Хари и Меган Маркъл останаха без дом във Великобритания след решението на Чарлз III.

Принц Хари и Меган Маркъл останаха без дом във Великобритания след решението на Чарлз III.

Вече не е модерно: 5 антитенденции в грима

Вече не е модерно: 5 антитенденции в грима

6 популярни мита за зрението

6 популярни мита за зрението

5 правила за хранене, които ще ви помогнат да отслабнете без строги диети

5 правила за хранене, които ще ви помогнат да отслабнете без строги диети

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"false","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"false","design":"design-1"}